Hladne krigle

Početak 5 Proizvod 5 Hladne krigle

700,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hladne krigle i hladno pivo. Zar nije greh kada vam neko podvali toplo pivo. Od same pomisli, zgrozim se. I tome je došao kraj, dragi obožavaoci piva, kako muški tako i ženski. Pred vama je krigla koja hladi pivo (i ostalu manje važnu tečnost) i održava njegovu osvežavajuću temperaturu. A možete u kriglu sipati I TOPLO pivo, koje će "Hladna krigla", zamislite, ohladiti.

Pored piva, možete ohladiti bilo koje drugo piće. Ali zar to nije greh, to Vam je isto kao kad bi pivo pili iz šolje. Ono šo se od vas očekuje, kao dobrog domaćina i poštovaoca ovog dragocenog nektara, je da kriglu pre uporebe rashladite jer time zamrzavate gel koji se nalazi između dvostrukog akrilnog zida koji čine ovu kriglu tako moćnom. Tako da Vam ova krigla stvara osećaj kao da pivo uvek pijete okruženu ledom, ali za razliku od leda, ova krigla Vam neće iskapati krilo. Inače, za one koji nisu znali, po BONTONU je da uz pivo (u nekom restoranu ili kafiću) dobijete I rashlađenu kriglu iz zamrzivača. Mis`im, šta reći, retka su takva mesta kod nas.

Naš savet je da uvek držite bar dve "Hladne krigle" u frižideru I uvek će te biti spremni za jedan od onih trenutaka kada Vam samo hladno pivo može doneti spasenje. Inače, ove krigle su savršen sistem za hlađenje piva. Pa ko je za ime Boga još pio pivo uz kockice leda?

Karakteristike:

  • Materijal: plastika,
  • Cena je po komadu,
  • Zapremina: 0,5l,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Kina,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hladne krigle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *