Hellapagos (Paklopagos) (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Hellapagos (Paklopagos) (SRP)

2.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0460 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hellapagos ili kako su ga na sprski preveli Paklopagos je igre čija radnja započinje nakon brodoloma, sa malom grupom preživelih (saigrača/protivnika) koji su uspeli da se domognu pustog ostrva. U početku ostrvo je izgledalo kao raj na zemlji, peščane plaže, palme na obali mora, ali veoma brzo sustiže vas ralnost, a to je da nemate mnogo hrane, ni vode, što znači ni vremena!

Društvena igra Paklopagos (Hellapagos) vas smešta u ovo nesvakidašnje okruženje, a jedini način da se spasete je izgradnja velikog splava uz pomoć kog biste pobegli sa ostrva. Vremena je malo jer sivi oblaci su počeli da se nadvijaju nad ostrvom. Uragan je na horizontu!

Da bi uspeli na vreme da pobegnu sa ostrva igrači će morati da se organizuju i podele, jedni će u ribolov da sakupljaju hranu, drugi će da sakupljaju vodu, neko će morati i da ide po drva za splav, a uvek postoji šansa da se u olupinama polu-nasukanog broda nađu neke potrepštine. U ribolovu možete da naletite na zmije, a ako krenete da istražujete olupinu lako vam se može desiti da umesto vode ili pištolja ili bilo čeka korisnog naletite na štapić za uši ili ključeve od automobila koji su potpuno beskorisni, a vi ste svakako potrošili svoj dragoceni potez. Moraćete da se udružite i pobedite ovu noćnu moru, ali budite spremni da žrtvujete „prijatelje“, jer kad nestane vode i hrane počinje previranje unutar ekipe i neko će nekome presuditi samo je pitanje da li imate dovoljno saveznika ili se većina složi da ste baš Vi višak na splavu!

Karakteristike:
Broj igrača: od 3 do 12 igrača,
Uzrast: +8 godina,
Pravila: Srpski,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hellapagos (Paklopagos) (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *