Početna » Proizvodi » Mozganje » Cast Puzzle Hanayama » Hanayama Cast Puzzle Quartet

Hanayama Cast Puzzle Quartet

1.399,00 рсд

Hanayama Cast Puzzle Quartet mozgalicu je neophodno razdvojiti pa ponovo spojiti. Mozgalica je težine 6. Ovo je pravi izazov za sve one koji vole mozgalice.

Šifra proizvoda: 0485-11 Kategorije: , ,
 

Opis

Hanayama Cast Puzzle Quartet mozgalicu je neophodno razdvojiti pa ponovo spojiti. Mozgalica je težine 6. Ovo je pravi izazov za sve one koji vole mozgalice. I predstavlja diku i ponos Cast Puzzle mozgalica. Postoje dva načina za dolaženje do cilja.

Sve ostale modele pogledajte klikom na Hanayama.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Težina

Nivo 6

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hanayama Cast Puzzle Quartet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *