Greb Mapa Antika

Greb Karta Antika je mapa koju valja često koristiti ukoliko želite videti svu njenu šarolikost. Greb nije greškom dodato u nazivu proizvoda jer je greb karta sveta namenjena svima onima kojima adrenalin…

600,00 рсд

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Greb Mapa Antika je mapa koju valja često koristiti ukoliko želite videti svu njenu šarolikost. Greb nije greškom dodato u nazivu proizvoda jer je greb karta sveta namenjena svima onima kojima adrenalin skače od same pomisli na putovanja. Poenta karte je u sledećem. Držite je na zidu i ogrebite svaki put zemlju koju ste obišli...Vi odlučujete pravila grebanja. To može biti preletanje avionom, prolaženje kroz nju kolima dok ste vozili autoputem ili baš obitavali par dana u njenoj raznolikosti.

Mapa je upakovana u prelepu kutiju, odštampana na sjajnom laminiranom papiru. Cena je mnogo niža u odnosu na ostale mape iz naše ponude ali ako se pitate šta je glavni razlog, to je količina detalja kao i kvalitet štampe.

Sve ostale mape možete videti klikom na Greb Mape sveta.

Karakteristike:
Dimenzije: 42 × 30 cm.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greb Mapa Antika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *