Greb Karta Vikend

2.799,00 дин.

Vikend mapa pre svega asocira na kompaktnu veličinu, kao vikend za vikend u odnosu na letnji tj.zimski odmor. Dimenzije od 60×40 cm ipak sadrže sve on…

PRODAJNA MESTA klik na: adrese.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
NAČIN NARUČIVANJA (sajt ili sms na 0603070523)

Opis

Vikend mapa pre svega asocira na kompaktnu veličinu, kao vikend za vikend u odnosu na letnji tj.zimski odmor. Dimenzije od 60×40 cm ipak sadrže sve one detalje koje imaju i veći rođaci. Pri čemu kompaktnost ove mape ima i prednost. Možete je nositi na putovanja i odmah beležiti odvojene teritorije.

Pored mape sveta, u njenom posebnom delu nalazi se i uvećana Evropa, jer ipak za vikend putovanja svi se pre odlučimo obići Evropu no neku teritoriju do koje nam treba vikend da vi stigli.

Mapa je upakovana u prelepu tubu, odštampana na sjajnom laminiranom papiru. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzije: 60×40 cm,
Štampano u Evropi.

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će komentarisati “Greb Karta Vikend”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti…