Greb Karta Crno Bela

Greb Karta Crno Bela je najnoviji model u 2019.godini. Štampana u crno beloj, tačnije srebrno beloj kombinaciji. Grebu se srebrne površine…

3.499,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Greb Karta Crno Bela je najnoviji model u 2019.godini. Štampana u crno beloj, tačnije srebrno beloj kombinaciji. Grebu se srebrne površine onda i samo onda kada overite tj.posetite odreženu državu. Kada ogrebete srebrnu površinu, pojavljuje se crna na istom mestu koja označva da ste tu državu i posetili.
Ispod mape nalaze se zastave svih država. Uz kartu dobijate i nalepnice zasebno u pakovanju. Kada posetite neku državu, pošto je ogrebete, neophodno je istu obeležiti nalepnicom koju lepite na mesto ispod karte.

Karta koja služi, em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzije: 60x80 cm,
Štampano u Evropi.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Greb Karta Crno Bela”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *