Greb Karta Air

Početak 5 Proizvod 5 Greb Karta Air

5.500,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Greb karta Air je veoma zanimljiva i neobična karta koja je odštampana na providnoj foliji. Greb mapa koja prikazuje oko 5000 gradova i ostrva. Ukoliko je uramite, ova karta izgledaće na zidu kao da lebdi dopunjujući enterijer na prelep način. Ogrebite samo one srebrnaste površine koje ste obišli. U pakovanju dobijate i crveni market tako da možete dodatno zabeležiti svoje memoare.

Karta koja služi, em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzija karte: 96×60 cm,
Materijal: fleksibilna plastika,
Uz mapu dobijate i instrukcije, specijalnu grebalicu, 4 čiode, krpu za skidanje srebrnih čestica, marker i dva stikera,
Štampano u Evropi.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greb Karta Air“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *