Golf Klub Olovke

Golf Klub Olovke je set od 3 hemijske olovke namenjen ovom veoma fizički finansijkom sportu. Sam nastanak golfa, onako kako mi mislimo…

999,00 рсд

Dostupno za isporuku
Dostava u roku od 24 do 48 časova sem ukoliko nije vikend. Dostava je besplatna ukoliko je vrednost korpe preko 3000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Golf Klub Olovke je set od 3 hemijske olovke namenjen ovom veoma fizički finansijkom sportu. Sam nastanak golfa, onako kako mi mislimo, kao oblika rekreacije, krije se u engleskim aristokratskim porodicama kojima je bilo dosadno da se samo šetaju sa svim psima, poslugom i decom po svojim uređenim pašnjacima i četuju o vremenu i čaju.

Do njih je doprla vest kako se deca na brdovitom Balkanu igraju klikera te im je na misao došla ideja kako da zabave svoju decu. Ali pošto su to bile aristokrate na nivou, dodali su deci štapove kako se ne bi krivila kičma. I tako se vemenom ta rekreacija za decu tkz. KlikerŠtap prenosila i na očeve. Kako su oni uvideli da je to idealan način za nadmetanje i beg od žena, polako su to pretočili i uozbiljili u današnji Golf.

Karakteristike:
Set od 3 hemijske olovke,
Zemlja uvoza: Nemačka,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Golf Klub Olovke“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *