Početna » Proizvodi » Mozganje » 3D Makete i 3D Slagalice » Geomag Black & White 68

Geomag Black & White 68

4.800,00 дин.

Geomag Black & White 68 nudi neverovatnu zabavu i beskrajne mogućnosti za igru, razvoj inteligencije, kreativnosti i mašte. Ovaj komplet…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Geomag Black & White 68 nudi neverovatnu zabavu i beskrajne mogućnosti za igru, razvoj inteligencije, kreativnosti i mašte. Ovaj komplet od 32.dela vam omogućava da povežete i napravite neverovatne konstrukcije i to uz pomoć jake magnetne sile. Sve konstrukcije se stvaraju uz pomoć magnetnih šipki i čeličnih loptica ispunjene po vašoj želji, dodatnim delovima koje dolaze u svakom setu. Geomag stimuliše kreativnost i logično razmišljanje kod uklapanja delova zbog različite polarizacije magneta. Može se napraviti veliki broj oblika i geometrijskih figura.

STEM oznaka

Ne treba zaboraviti da Geomag proizvodi nose oznaku STEM. Engleski pojam STEM upućuje na nekoliko akademskih disciplina: nauka (science), tehnologija (technology), inženjering (engineering) i matematika (mathematics). Ovaj pojam se odnosi pre svega na način obrazovanja u školama, koje favorizuju obrazovanje vezano za razvoj naučnotehnološke sfere. To je novi pristup u kome se kombinuje više naučnih disciplina odjednom i to vizualizujući naučne fenomene što omogućava lakše usvajanje znanja i dublje razumevanje naučnog procesa.

Swiss made

Geomag je vodeća kompanija u svetu pametnih igračaka sa sedištem u Švajcarskoj koja od 2008. godine proizvodi i prodaje igračke za decu i odrasle svih uzrasta. Njihov cilj je da podstiču kreativnost i učenje kroz nauku o magnetizmu. Sve komponente i materijali, korišćeni u proizvodnji su pažljivo odabrani i testirani, da bi se osigurala bezbednost, kvalitet i dugotrajnost. Svi proizvodi su u skladu sa najstrožim Evropskim i međunarodnim bezbednosnim standardima.

Karakteristike:
Uzrast: +3,
Broj delova: 68.,
Zemlja porekla: Švajcarska,
Zemlja uvoza: Švajcarska.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Geomag Black & White 68”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …