Game Over Svetlo

Game Over Svetlo za okorelu gejmersku sobu gde svaki predmet mora da svetli. Ova svetlo se odlikujte po tome što možete odabrati boju (ukupno 7 boja) ili mod za menjanje boja kod reči Over.

2.999,00 рсд

Dostupno za isporuku
Dostava u roku od 24 do 48 časova sem ukoliko nije vikend. Dostava je besplatna ukoliko je vrednost korpe preko 3000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Game Over Svetlo za okorelu gejmersku sobu gde je poželjno da svaki predmet svetli. Ovo svetlo odlikuje se po tome što možete odabrati boju (ukupno 7 boja) ili mod za menjanje boja kod reči Over. Ali to nije sve. Postoji i “parti mod” gde se svetlo menja u zavisnosti od ritma muzike. Svetlo se napaja uz pomoć USB kabla koje dolazi u pakovanju tako da Game Over možete povezati i na utičnicu sa USB adapterom (adapter ne dolazi u pakovanju).

Karakteristike:
Materijal: plastika,
Napajanje: USB,
Širina: oko 30 cm,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Game Over Svetlo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *