Game of Trains (SRP)

Akcija!

Game of Trains je porodična kartaška igra u kojoj je svaki igrač zadužen za svoju liniju vagona. Karte imaju super sposobnosti koje u igru unose zabavu…

1.300,00 din 999,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Game of Trains je porodična kartaška igra u kojoj je svaki igrač zadužen za svoju liniju vagona. Karte imaju super sposobnosti koje u igru unose zabavu, uzbuđenje i iznenađenja. Ko će prvi nabaviti vagone?
Dok menjate vagone uzlaznim redosledom, morate biti pažljivi prema potezima vašeg protivnika i pametno koristiti sposobnosti karata da biste pomogli svom vozu sa jedne strane ili sa druge strane da zaustavite svoje protivnike da pobede.

Kako se igra

Svaki igrač ima voz ispred sebe koji se sastoji od lokomotive i 7 vagona koji su raspoređeni silaznim, numeričkim redosledom. Cilj igre je da vaše vozne vozove rasporedite uzlaznim, numeričkim redosledom. Tokom svog poteza, igrači mogu uzeti novu železničku kartu da zamene jedan od postojećih vagona.

Takođe igrači mogu da koriste različite karte kako bi promenili redosled svojih vagona, zaštitili jednu karticu ili ih čak uklonili iz vozova drugih igrača.

Karakteristike:
Uputstvo na srpskom preuzmite klikom na Uputstvo.
88 kartica od toga 4 lokomotive,;
Pravila,
Uzrast: +8 godina,
Broj igrača: 2 do 4,
Vreme trajanja: 20 minuta,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Game of Trains (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *