Fournier 505 Red

Početak 5 Proizvod 5 Fournier 505 Red
(1 recenzija korisnika)

599,00 RSD

Šifra proizvoda: 0342-2 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Fournier 505 Red je jedno od njihovih najboljih izdanja. Razlog zašto smo ga uvrstili u ponudu je Art of Play, aka Dan & Dave odluka da ih uvrste na svoj sajt što implicira da su ove karte vredne pažnje. Upravo zato što se štampaju u Španiji mi imamo tu privelegiju da ih prodajemo po nižoj ceni nego oni. Iako se kod njih kreće $8 za ovaj špil.  Na forumu sajta theory11 isto ih tako toplo prepočuju ovaj špil. Finiš je plastic-like, što bi rekli plastificiran.Što se tiče same fabrike Fournier treba napomenuti da izrađuju karte od 1870.godine. Zaista duga tradicija. Veoma bitan faktor je i taj što ih je kupila kompanija USPCC. A svi znate da oni stoje iza brenda Bicycle. Prema tome sve je jasno što se tiče kvaliteta.

Španske karte su uvek proizvodene pod strogom kontrolom kvaliteta, što doprinosi da se korisnici njihovih karata uvek vraćaju ovom brendu zbog trajnosti, otpornosti, i neprikosnovenom osećaju dodira. Sa razlogom su najprodavanije španske karte na svetu, dok je njihov udeo na španskom tržištu 95%.

Postoje dve vrste završne obrade za karte koje dolaze iz fabrike Fournier. Jedan je vezan za plastične karte, dok je drugi vezan za papirne karte. Kako bi opravdali visok kvalitet, oni imaju ekskluzivne ugovore sa dobavljačima hartije koji proizvode materijale samo za njih pod posebnim standardima, sledeći stroge specifikacije kvaliteta materijala. Izvanredan kvalitet komponenti koje se koriste u proizvodnji Fournier karata doprisnosi da i najzahtjevniji igrači na pet kontinenata smatraju njihove karte jedinstvenim u svetu.

Vrste završne obrade su:
Stock Stock: Posebna folija od mekog vlakna, obostrano lakirana slojem neprozirnog crnog lepka ili kartona sa lanenim završnim premazom sa obe strane.

Istorija

Naipes Heraclio Fournier, S.A., kompanija za proizvodnju karata je osnovana 1870.godine. Od tada pa do danas, oni su postali globalni standard za karte. Devedesetih godina, sa ciljem da postanu apsolutni lideri na tržištu karata, spojili su se sa USPCC-om i oformili kompaniju sa najboljim kartama na svetu, sa brendovima kao što su Bicicle, Kem, Bee i Aviator. Od tada je njihov udeo na tržištu oko 35% globalnog tržišta karata.Treba takođe napomenuti da su sada deo Cartamundi grupacije koja je 2019.godine kupila američku kompaniju USPCC.
Danas je Fournier sinonim za kvalitet, uslugu, sigurnost i dugotrajnost.

Sve ostale modele karata, možete videti klikom na Karte.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Španija.

Komentari

1 review for Fournier 505 Red

  1. Ivan.K (potvrđen vlasnik)

    A kvalitet izrade.Potpuno sam zadovoljan!

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *