Akcija!

Fidget Spinner MoYu 3

Početak 5 Proizvod 5 Fidget Spinner MoYu 3

300,00 RSD

Šifra proizvoda: 0283 Kategorije: ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Pitate se šta je Fidget Spinner MoYu? MoYu je brend koji stoji možda iza najboljih takmičarskih rubikovih kocki na svetu. Sada su se odlučili da krenu i na spinere. To napominjemo čisto da znate o kakvom je ozbiljnom brendu reč. Inače je revolucionarni antistres proizvod za sve one koji vole da nešto muljaju po rukama. Praktično, ovo je postao hit pre nego psmo imali prilike da ga dopremimo u prodavnice i natenate vam predstavimo kako je ovo neviđena zaraza! Ovoga puta predstavljamo metalni MoYu spiner sa Three Balls. To su loptice koje se nalaze sa strane. Sredina je naravno lager. Vreme okretanja je znatno duže od klasičnih spinera do sada koje je videla cela Srbija u roku od nekoliko dana. Vreme okretanja koje piše na kutiji je 6.minuta. Čisto sumnjamo u to vreme ali možda postoji neka caka koju nismo provalili, a koja utiče na dužinu okretanja. Mi smo postigli oko 2,5 minuta.

Napomena: Nisu otporni ni na udarce, padove i razbijanje. Oblik NE možete birati. Razlog je što MoYu to nedozvoljava nama prilikom naručivanja tako da će te dobiti onaj spiner koji je po redu iz kutije u kojoj smo mi njih dobili. Jedino što možete birati je boja.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fidget Spinner MoYu 3“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.