Fidget Spinner MoYu 3

Akcija!

Pitate se šta je Fidget Spinner MoYu? MoYu je brend koji stoji možda iza najboljih takmičarskih rubikovih kocki na svetu. Sada su se odlučili da krenu…

500,00 рсд 300,00 рсд

Šifra proizvoda: 0283 Kategorije: ,

Pitate se šta je Fidget Spinner MoYu? MoYu je brend koji stoji možda iza najboljih takmičarskih rubikovih kocki na svetu. Sada su se odlučili da krenu i na spinere. To napominjemo čisto da znate o kakvom je ozbiljnom brendu reč. Inače je revolucionarni antistres proizvod za sve one koji vole da nešto muljaju po rukama. Praktično, ovo je postao hit pre nego psmo imali prilike da ga dopremimo u prodavnice i natenate vam predstavimo kako je ovo neviđena zaraza! Ovoga puta predstavljamo metalni MoYu spiner sa Three Balls. To su loptice koje se nalaze sa strane. Sredina je naravno lager. Vreme okretanja je znatno duže od klasičnih spinera do sada koje je videla cela Srbija u roku od nekoliko dana. Vreme okretanja koje piše na kutiji je 6.minuta. Čisto sumnjamo u to vreme ali možda postoji neka caka koju nismo provalili, a koja utiče na dužinu okretanja. Mi smo postigli oko 2,5 minuta.

Napomena: Nisu otporni ni na udarce, padove i razbijanje. Oblik NE možete birati. Razlog je što MoYu to nedozvoljava nama prilikom naručivanja tako da će te dobiti onaj spiner koji je po redu iz kutije u kojoj smo mi njih dobili. Jedino što možete birati je boja.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Fidget Spinner MoYu 3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *