Farm Rescue (SRP)

Farm Rescue je zabavna društvena igra gde je neophodno odbraniti se od Vuka koji pokušava da uđe na farmu kako bi zgrabio domaće životinje…

2.600,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Farm Rescue je zabavna društvena igra gde je neophodno odbraniti se od Vuka koji pokušava da uđe na farmu kako bi zgrabio domaće životinje. Farm Rescue je kooperativna društvena igra koja pruža zanimljiv preokret klasičnoj memorijskoj igri jer igrači okreću karte licem prema gore, a zatim na dole! Neophodno je samo da se prisetite gde su kartice.

Kako se igra?

dogovorite se ko će prvi da igra. Potom se bacaju obe kockice istovremeno i u zavisnosti od njihovog prikaza neophodno je izvršiti odrežene korake.

Na primer, ako igrač izbaci kombinaciju kockica koje prikazuju na jednoj životinju, a na drugoj boju onda tu pločicu (koja je okrenuta na gore) mora da okrene na obrnutu stranu tj.na dole. Ako igrač izvrši kombinaciju koja je već postavljena licem prema dole, tada svi igrači zajedno rade na utvrđivanju gde je ta pločica i okreću je licem prema gore.

Drugi slučaj može biti sledeće. Ako je igrač izvršio pravilan izbor (pločica se podudara sa kombinacijom kockica), Farmer kreće jedan korak napred.

Treži slučaj može da bude. Ako je igrač pogrešno izabrao (pločica se ne podudara sa kombinacijom kockica), Vuk kreće jedan napred napred.

Kada igrači ili uspeju da okrenu sve svoje pločice sa životinjama okrenutim licem prema dole pre nego što Vuk uđe na Farmu, ili ako Farmer stigne do istog mesta gde je trenutno Vuka, Farma je spašena i igrači pobeđuju!

Karakteristike:
Uputsvo na srpskom jeziku preuzmite klikom na Pravila na srpskom..
Uzrast: +4 godine,
Broj igrača: 1 do 5,
Vreme trajanja: 15 minuta,
2 kockice,
25 pločica,
3 prazne pločice koje možete personalizovati,
1 tabla,
2 figurice,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Farm Rescue (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Cart Icon Cart Icon