Exploding Kittens (SRP)

Exploding Kittens na srpskom. Ovo je veoma brza društvena igra sa kartama načičkanu mačkama koja je zaludela svet od samo svoje pojave.

2.600,00 din

Šifra proizvoda: 1075-1 Kategorije: , Oznaka:
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Exploding Kittens na srpskom. Ovo je veoma brza društvena igra sa kartama načičkanu mačkama koja je zaludela svet od samo svoje pojave. Naravno, u pitanju je Kickstarter projekat koji je uspeo. Slično kao igra CArds Agenst Humanity. Dugo vremena je držala rekord najprodavanijeg proizvoda na Kickstarteru.

U ovoj igri sa kartama strateški pravite poteze kako biste iznervirali protivnike ili se spasili od poraza. To radite igranjem parova identičnih karata sa mačkama ili igranjem karata sa specijalnim sposobnostima, koje vaši saigrači mogu blokirati igrajući „nope!“ kartice. Igra se nastavlja sve dok jedan od igrača ne povuče kartu eksplodirajuće mačke. Kako se gomila smanjuje i smanjuje, a mačka još ne eksplodira, napetost eskalira sve više i više, sve dok… Bum! Igračima koji traže jednostavnu i super zabavnu igru sa kartama, preporučujemo Exploding Kittens.

Karakteristike:
Broj igrača: 2 do 5,
Vreme trajanja igre: 15 minuta,
Pravila na sprskom jeziku,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Exploding Kittens (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *