Everdel

Početak 5 Proizvod 5 Everdel

6.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0850 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Everdel je srpsko izdanje oe popularne društvene igre. Dobitna kombinacija dobro osmišljene igre i prelepih ilustracija, učinila je ovu igru jednom od najpopularnijih modernih društvenih igara.

Kao vođa male grupe šumskih stvorenja, vi ste jedan od izabranih koji imaju zadatak da izgrade novo naselje u prelepoj dolini Everdel. Da li ćete moći da prikupite prave resurse i planirate dovoljno dobro da izgradite najuspešniji grad pre nego što zima donese mraz?

Osnovne mehanike u Everdelu su postavljanje radnika i izgradnja grada. Ova dve mehanike odlično funkcionišu zajedno, dok igrači iz poteza u potez šalju svoje radnike da skupljaju resurse i uzimaju nove karte, ili odigravaju karte iz ruke kako bi proširili grad koji grade u šumovitoj dolini Everdel.

Paravila igre dovoljno su jednostavna da brzo i lako naučite igru, ali Everdel nije jednostavna igra. Odluke koje donosite na svakom potezu moraju da se uklope u strategiju koja obuhvata čitavu igru, pri čemu akciona mesta na koja šaljete svoje radnike i karte koje odigravate direktno utiču na izbore koje možete da donesete u budućim krugovima i rundama. Pored toga, akciona mesta koja su vam dostupna i karte koje možete uzeti na početku igre će se razlikovati u svakoj igri koju igrate. Svaki put kada postavite igru, imaćete novu zagonetku sa kojom ćete se uhvatiti u koštac i nove izazove koje morate da rešite dok pokušavate da dobijete stvari koje želite pre svojih protivnika.

Everdel nije samo društvena igra, već i pravo umetničko delo. Šumska stvorenja koja naseljavaju ovaj svet oživela su zahvaljujući zadivljujućim ilustracijama Endrju Boslija i svaka komponenta je vrhunski izrađena. Pored miplova šumskih životinja i oblikovanih žetona resursa, imate i veliko kartonsko drvo, koje igri daje jedinstven karakter i fantastičnu vizuelnu privlačnost.

Karakteristike:
Trajanje partije: 40-80 minuta,
Uzrast: 13+,
Broj igrača: 1-4
Kompleksnost: 2.82 / 5
Dizajner: James A. Wilson
Pravila igre: Srpski,
Izdavač: Starling Games
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 1,8 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Everdel“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.