Početna » Proizvodi » Gedžeti » Svetleći Gedžeti » Džoker Svetlo

Džoker Svetlo

1.999,00 дин.

Džoker svetlo za ljubitelje najvećeg Betmenovog neprijatelja. Džoker (Joker) u filmu Mračni vitez (Dark Knight) je potpuno novi lik koga je maestralno…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Džoker svetlo za ljubitelje najvećeg Betmenovog neprijatelja. Džoker (Joker) u filmu Mračni vitez (Dark Knight) je potpuno novi lik koga je maestralno odglumio Heath Ledger. Može se reći da je prevazišao i samom Džek Nikolsona u prvom Betmen filmu sa Džokerom. Totalno je Džokeru uneo dozu psiho negativca sa izopačenim, sadističkim smislom za humor. Džoker je ostao jedan od glavnih negativaca Betmena do današnjih dana. Joker svetlo omogućava ukrašavanje svake sobe čak i noću dok je glavno svetlo na odmoru. Osvetlite svoj ćošak sa omiljenim DC likom. Visine otkprilike 10 cm, napaja se preko 2 AAA baterije. Svetlo je dovoljne jačine da radi celu noć i ne budi korisnike sobe dok spavaju. On je tu da ih čuva i brani od mrklog mraka.

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod.

Joker Light je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:
Visina: oko 10 cm,
Napajanje: 2 AAA baterije.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Džoker Svetlo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …