Držač medalja (Crni ili Beli)

Početak 5 Proizvod 5 Držač medalja (Crni ili Beli)

2.500,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Držač medalja napravljen od drveta u beloj ili crnoj varijanti za svaku medalju kao priznanje za trud, zalaganje, uspeh, odricanje i posvećenost. Bilo da je to medalja iz sporta, nauke ili bilo koje druge vrste takmičenja. Ne treba zaboraviti da je uvek teže ponoviti prethodni uspeh i ostati na vrhu.

Na ovaj držač medalja može da stane oko 30 do 35 medalja, naravno ukoliko ih lepo složite. Ukoliko je i to malo, onda od nas sve čestitke. Svaka čast i želimo Vam ne jedan, nego 10 ovakvih držača da popunite.

Verujući da svako treba da bude ponosan na svoja teško zarađena dostignuća i zaslužene nagrade, odlučili smo da svima pružimo način kako da svoje medalje pretvorite u umetničko delo. Ako ste vi, ili neko koga poznajete uspešan i nagrađivan u sportu ili nauci, na pravom ste mestu.

Vreme je da uspeh pokažete svima koji dođu u vaš dom pošto totalno razumemo količinu energije, truda i odricanja koju ste posvetili svom uspehu, te nam je zadovoljstvo da vam pružimo način kako da pokažete svoje nagrade u punom sjaju.

Sa ovim nosačem medalja podelite uspomene i priznanja koji štedi prostor. Napravljen od 100% drveta, ova jedinstvena "polica" za nagrade je savršena za izlaganje raznih medalja.

Lako se postavlja na zid. Predviđeno je da se okači na zid, sa dve jake alkice koje su postavljene na ramu, mada može da stoji i na polici prislonjen uza zid te na taj način održava vaše nagrade urednim, organizovanim i nezaboravnim.

Karakteristike:

  • Materijal: drvo,
  • Boja: bela ili crna,
  • Dimenzije: 35 x 50 cm,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: SRbija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Držač medalja (Crni ili Beli)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *