Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Društvena Igra Dobble (SRP)

Društvena Igra Dobble (SRP)

1.800,00 рсд

Društvena Igra Dobble je jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu, kako za društvo tako i za porodicu i od sada na srpskom jeziku…

 

Opis

Društvena Igra Dobble je jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu, kako za društvo tako i za porodicu i od sada na srpskom jeziku. Sam dokaz je i broj prodatih primeraka koji se meri u milionima.

Dobble je jednostavna igra prepoznavanja u kojoj igrači pokušavaju da nađu iste simbole prikazane na dve različite karte.
Postoji 5 različitih igara uz veoma jednostavna pravila što igru čini brzom i zabavnom. Svaka karta u igri prikazuje 8 različitih simbola, s tim da veličina simbola varira i drugačija je na svakoj karti. Bilo koje dve karte imaju tačno jedan zajednički simbol. U osnovnoj igri Dobble igrači otkrivaju dve karte u isto vreme. Ko god prvi primeti simbol koji je zajednički za obe karte, osvaja jednu od njih. Onda se otkriva nova karta i ponovo tražimo zajednički simbol, i tako do kraja igre. Ko god je osvojio najviše karata na kraju igre taj je pobednik.

Dobble je jedna od najnagrađivanijih i najprodavanijih društvenih igara – to je igra brzog zapažanja u kojoj se igrači takmiče ko će brže da uoči isti simbol na dve karte. Oslanjajući se na oštro oko i brze reflekse, igranje igre Dobble stvara uzbuđenje kod dece i odraslih, držeći svakog igrača aktivnim!

Još jedna varijacija igre je i sledeća. U jednoj Dobble igri igrači postavljaju u sredinu jednu kartu, i na početni znak otkrivaju po jednu svoju kartu pokušavajuću pre drugih da pronađu zajednički simbol sa kartom koja se nalazi u sredini. Ko prvi pronađe simbol, glasno ga izgovori, pokaže i stavi svoju kartu preko karte u sredini. Sada svi igrači pokušavaju da pronađu novi simbol koji spaja njihovu kartu sa novom kartom na talonu. Ko je najbrže ostao bez karata taj je pobednik igre. Ovo je samo jedna od 5 različitih interesantnih DOBBLE igara.

Dobble je društvena igra u kojoj deca i odrasli mogu međusobno da se takmiče pri čemu deca skoro uvek pobeđuju.

Jednostavno blister pakovanje koju možete uvek poneti sa sobom na putovanje.

Najprodavanija društvena igra u Velikoj Britaniji 2018. Br. 1 igra sa kartama u Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Br.2 u Francuskoj. Najprodavanija porodična društvena igra 2017.

Nagrade:

No1 Card Game in UK, ES, DE – 2017 No2 Card Game in FR – 2017
ASTRA Best Toy For Kids, Parents’ Choice Foundation, Gold Award, TOTY, Toy of the Year Nominee Learning Express, Best Toy Award , The Twelve Toys of Christmas, Dr Toy 10 Best Games, Best Vacation Children’s Products, Fat Brain Toy Awards , WINNER in the Games category -Oppenheim Toy Portfolio, Best Toy Award Gold Seal, TDmonthly Top Seller Award -Major Fun Award, “FUNtastic!” -Canadian Toy Testing Council Children’s Choice Award -The National Parenting Center, Seal of Approval-Creative Child, Seal of Excellence Award-Mom’s Choice Awards, Honoree-Ludoteca Ideale Kids (Italy), Gouden Ludo Nominee (Belgium).

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Društvena Igra Dobble (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *