Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Dobble Životinje (SRP)

Dobble Životinje (SRP)

2.000,00 рсд

Dobble životinje je društvena igra za decu ali i za decu protiv odraslih. Igru mogu igrati deca od 3 godine.. Igra je jedna od najpopularnijih društvenih igara

 

Opis

Dobble životinje je društvena igra za decu ali i za decu protiv odraslih. Igru mogu igrati deca od 3 godine.. Dobble je jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu, kako za društvo tako i za porodicu i od sada na srpskom jeziku. Sam dokaz je i broj prodatih primeraka koji se meri u milionima. Najmlađi kroz igru mogu učiti prepoznavanje životinja i polako se ulaziti u zanimljiv Dobble svet – opažanja, refleksnih reakcija i sjajne porodične zabave.

Dobble Životinje je varijacija na originalni Dobble. Dobble je jednostavna igra prepoznavanja u kojoj igrači pokušavaju da nađu iste simbole prikazane na dve različite karte.
Postoji 5 različitih igara uz veoma jednostavna pravila što igru čini brzom i zabavnom. Svaka karta u igri prikazuje 8 različitih simbola, s tim da veličina simbola varira i drugačija je na svakoj karti. Bilo koje dve karte imaju tačno jedan zajednički simbol. U osnovnoj igri Dobble igrači otkrivaju dve karte u isto vreme. Ko god prvi primeti simbol koji je zajednički za obe karte, osvaja jednu od njih. Onda se otkriva nova karta i ponovo tražimo zajednički simbol, i tako do kraja igre. Ko god je osvojio najviše karata na kraju igre taj je pobednik.

Dobble životinje napravljen tako da ga deca mogu koristiti u ranom uzrastu, i to već od 3 godine.

Napravljena po specijalnom matematičkom algoritmu, Dobble se igra u 5 različitih, jednostavnih, zabavnih i interesantnih igara koje okupljaju porodicu zajedno, decu različitih uzrasta, prijatelje i parove. Dobble razvija refleksne reakcije i sposobnosti opažanja, posebno kod dece. Interaktivna je i jednako zabavna i dečacima i devojčicama.

Dobitnik mnogobrojnih priznanja i preko 100 nagrada. Dobble je najprodavanija društvena igra u Velikoj Britaniji u poslednje dve godine. Br. 1 igra sa kartama u Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Br.2 u Francuskoj. Najprodavanija porodična društvena igra 2018 i 2019. Jednostavno, praktično pakovanje koje je zgodno poneti sa sobom, jer uvek je pravo vreme da se igra Dobble svejedno da li ste kod kuće, u školi, na planini ili na plaži.
Specifična, jednostavna pravila, brza i garantovana zabava za celu porodicu!

Karaktristike:
Pravila na srpskom,
Uzrast: +3 godine.

Nagrade:
No1 Card Game in UK, ES, DE
No2 Card Game in FR
ASTRA Best Toy For Kids,
Parents’ Choice Foundation,
Gold Award,
TOTY,
Toy of the Year Nominee Learning Express,
Best Toy Award ,
The Twelve Toys of Christmas,
Dr Toy 10 Best Games,
Best Vacation Children’s Products,
Fat Brain Toy Awards,
WINNER in the Games category,
Oppenheim Toy Portfolio,
Best Toy Award Gold Seal,
TDmonthly Top Seller Award -Major Fun Award, “FUNtastic!”,
Canadian Toy Testing Council Children’s Choice Award,
The National Parenting Center,
Seal of Approval-Creative Child,
Seal of Excellence Award-Mom’s Choice Awards,
Honoree-Ludoteca Ideale Kids (Italy),
Gouden Ludo Nominee (Belgium).

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Dobble Životinje (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …