Početna » Proizvodi » Pokloni » Greb Karte i Posteri » Dnevnik Putovanja

Dnevnik Putovanja

1.899,00 дин.

Dnevnik Putovanja je priručnik u kom beležite sve ono što će Vam olakšati sećanje kako ste i kada ste obišli neko mesto ili državu.

Rasprodato

Nema na zalihama

 

Opis

Dnevnik Putovanja je priručnik u kom beležite sve ono što će Vam olakšati sećanje kako ste i kada ste obišli neko mesto ili državu. Olakšaće Vam podsećanje i brzo vratiti memoriju na sve nezaboravne trenutke u kojima ste uživali te na taj način emotivno Vas nadahnuti za sledeće putovanje.

Vrlo je kvalitetan, kompaktan i lepo organizovan kako lako bio deo svakog ručnog prtljaga. Ali to je daleko više od dnevnika putovanja, jer uključuje i putne savete kao i kontrolnu listu za organizovanje putovanja. A najvažnije od svega je to što se isporučuje sa osam mini greb mapa, koje predstavljaju različite regione sveta, tako da možete da zabeležite mesta koja ste obišli. Uzmite novčić i ogrebite mesta na koja idete, tako da imate veoma jedinstven i vizuelni zapis o tome gde ste bili. Da li volite i fotografijama zabeležiti putovanja? onda nema dileme, ovo je pravi dodatak svakog putoalkoholika.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Dnevnik Putovanja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …