Dnevnik Putovanja

Dnevnik Putovanja je priručnik u kom beležite sve ono što će Vam olakšati sećanje kako ste i kada ste obišli neko mesto ili državu.

1.899,00 рсд

Dnevnik Putovanja je priručnik u kom beležite sve ono što će Vam olakšati sećanje kako ste i kada ste obišli neko mesto ili državu. Olakšaće Vam podsećanje i brzo vratiti memoriju na sve nezaboravne trenutke u kojima ste uživali te na taj način emotivno Vas nadahnuti za sledeće putovanje.

Vrlo je kvalitetan, kompaktan i lepo organizovan kako bi se lako uklopio u ručni prtljag. Ali to je daleko više od dnevnika putovanja, jer uključuje i putne savete kao i kontrolnu listu za organizovanje putovanja. A najvažnije od svega je to što se isporučuje sa osam mini greb mapa, koje predstavljaju različite regione sveta, tako da možete da zabeležite mesta koja ste obišli. Uzmite novčić i ogrebite mesta na koja idete, tako da imate veoma jedinstven i vizuelni zapis o tome gde ste bili. Da li volite i fotografijama zabeležiti putovanja? onda nema dileme, ovo je pravi dodatak svakog putoalkoholika.

Karakteristike:
Materijal: Papir,
Zemlja uvoza: Kina,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Dnevnik Putovanja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *