Detective Club (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Detective Club (SRP)

4.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0092 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Detective Club je veoma slična igri Dixit i Spyfall, tako da ukoliko volite društvene igre tog tipa, onda nema greške. Ovo igra asocijacije i skrivenih uloga. Osim interesantne i zabavne mehanike igre, tu je i fantastičan dizajn komponenata u kompaktnoj limenoj kutiji. Kutija će se odlično uklopiti na vašu policu omiljenih i često igranih društvenih igara. Nema gužvanja i lomljenja.

Igra koristi velike karte koje imaju apstraktne i zanimljive ilustracije, nalik kartama u Dixit-u. Karte ćete koristiti kao alat u davanju asocijacija. U svakoj rundi, jedan od igrača će predstavljati "Zaverenika", koji će na slepo morati da pogodi zadatu asocijaciju na početku runde. Zaverenik će morati da se koristi dedukcijom i dobrim čitanjem ostalih igrača, kako bi se neopaženo provukao kroz rundu i osvojio poene. Budite spremni na malo laganja i obmane, jer ćete na kraju svake runde morati da opravdate vaše odigrane karte tokom runde.

Još jedna prednost je da kartice iz Dixita i Detective Cluba možete kombinovati i mešati, te obe igre dobijaju dodatno na sadržaju. Takođe Detective Club sadrži duplo više karata u odnosu na osnovno izdanje Dixita, pa je odnos cene i kvaliteta definitivno na strani novog hita!

Karakteristike:
Vreme trajanja igre: 45+ minuta,
Uzrast: 8+,
Broj igrača: 4 - 8 igrača,
Jezik: srpski.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Detective Club (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *