Sniženo!
 

Početna » Proizvodi » Pokloni » Pokloni za Decu » Cucla Za Bebe Žvaćko

Cucla Za Bebe Žvaćko

1.199,00 рсд 699,00 рсд

Cucla za bebe Žvaćko za koju nismo u potpunosti sigurni da li je ova cucla više namenjena nama odsrasloj deci, ili već ionako preslatkim bebama!

Šifra proizvoda: 0698-2 Kategorije: ,
 

Opis

Cucla za bebe Žvaćko za koju nismo u potpunosti sigurni da li je ova cucla više namenjena nama odsrasloj deci, ili već ionako preslatkim bebama! Nije nam dovoljno, što se smejemo bebama na svaki njihov novi pokret ili zvuk, već hoćemo da im se smejemo samo gledajući ih! Fantastično je to, što su ove cucle toliko interesantne, duhovite, neobične, da pružaju puno minuta „Kružnog Smeha“.

Mi ćemo se nekontrolisano smejati bebama, onda će se one smejati našoj reakciji, pa mi njihovoj reakciji što se one smeju našoj reakciiji… i tako u krug! Ove cucle će zasigurno umiriti bebine potrebe za cuflanjem, ali je štos u tome što neće smiriti naše potrebe da ih zadirkujemo, fotografišemo, smejemo, i ljubimo!

Što znači, da ćemo mi biti daleko nemirniji od beba dok ih sa zadovoljstvom gledamo. Imamo razne urnebesno duhovite cucle, koje će stvoriti fantastične reakcije…uglavnom kod roditelja. Dok će kod beba stvoriti utisak da su roditelji veća deca od njih samih. Da li smo sa našim smehotresnim reakcijama dosadni bebama, to nećemo saznati nikada? Ali smo uvereni da bi i one ponekad volele da postoji cucla i za nas odrasle. Jer posle naših reakcija na ove cucle, bebama tek sad ništa neće biti jasno ko je od svih nas zapravo veće dete!

Mi vas savetujemo samo jedno, spremite fotoaparate, jer reakcije koje će te zabeležiti su od neprocenjive vrednosti.

Ostale cucle možete videti klikom na Cucle.

Karakteristike:
– Materijal : Silikon + Food Grade ABS, ne sadrži BPA,
– Proizvod je osvojio evropski „Food Grade“ sertifikat. U skladu sa nacionalnim standardima za bezbednost. Kvalitet je apsolutno proveren i na teritoriji Američkog i Evropskog tržišta. Materijal od kojeg je izrađena cucla je potpuno ne toksičan. Pre upotrebe cuclu je neophodno sterilisati.
– Zadovoljava evropske standarde: BS-EN-1400, DIN-EN-1400 standard kao i  UNE-EN-1400,
– Eh SAD, zemlja porekla je baš ta SAD (Sjedinjene Američke Države),
– Naravno, ko najviše veruje domaćim analizama i tu nema dileme. To je takođe izvršeno i dobijene su i domaće dozvole. Inače kako bi uopšte mogli da prodajemo ovako delikatni inovativni bebi aksesoar.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Cucla Za Bebe Žvaćko”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …