Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Cortex 2 (SRP)

Cortex 2 (SRP)

2.000,00 рсд

Cortex 2 je društvena porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti. Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa nagrade.

 

Opis

Cortex 2 je drugi deo društvene porodične igre. Cortex Challenge je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa nagrade. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

8 različitih Cortex izazova će vas naterati da iskoristite svu snagu i potencijal vašeg mozga: testovi dodira, logičke serije, duplikati, lavirinti, zagonetke boja, koordinacija leve i desne hemisfere i još mnogo drugih.

Cortex izazov uključuje i reljefne kartice koje se koriste tokom dodir izazova, u kojoj igrači moraju bez gledanja da pogode šta osećaju, dodajući element dodira koji se jako retko pojavljuje u igrama. Osvoji kartu u svakoj rundi izazova. Zameni dve iste osvojene karte, za delić mozga. Sakupi sve delove mozga, sastavi ga prvi i pobedi!

U ponudi imamo prvi i treći deo koji su kompatibilni sa ovim delom.

Karakteristike:
Prevod na srpski jezik,
Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 8 godina,
90x test karata,
6x mozak (24x puzzle u obliku mozga),
Pravila igre,
Vreme trajanja jedne partije je 15 min,
Proizvedeno u EU.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Cortex 2 (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …