Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Color Addict

Color Addict

999,00 рсд

Color Addict je lako shvatljiva, šarena i zarazna igra sa kartama koja je savršena brzopotezna društvena igra koja može da se odigra u vreme pauze za ručak ili u vreme…

 

Opis

Color Addict je lako shvatljiva, šarena i zarazna igra sa kartama koja je savršena brzopotezna društvena igra koja može da se odigra u vreme pauze za ručak ili u vreme školskog odmora. Veoma zabavna porodična igra.
Cilj igre je da se što pre oslobodite svih karata gde je brzina i zapažanje od presudnog značaja. Pre početka se samo dogovorite kako će te odigrati partiju. Da li će te igrati na boju ili na reč.

Kako se igra?

Rasporedite sve karte podjednako svim igračima. Igrač može držati 3 karte u rukama dok je ostatak pored njih na gomili tako da svako ima svoju gomilu.. Na svakoj kartici je napisana boja, koja se može napisati u nekoliko različitih boja. Igrač će jednu po jednu staviti na sto, ali budite oprezni, neophodno je da se Vaša karta podudara sa kartom na vrhu ili po zadatoj reči ili po boji. Na kraju svog poteza igrač izvlači drugu kartu iz svoje gomile tako da u ruci uvek ima 3 karte. U slučaju da ima više od 3 karte, onda ne izvlači sledeću. Prvi igrač koji uspe da se oslobodi svih karata je pobednik.

Karakteristike:
Uzrast: +5 godina,
Broj igrača: od 2 pa na više,
Vreme trajanja: 10 minuta,
Ukupno 110 kartica,
Jezik: Engleski,
Zemlja porekla: Belgija.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Color Addict”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *