Color Addict

Početak 5 Proizvod 5 Color Addict

999,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Color Addict je lako shvatljiva, šarena i zarazna igra sa kartama koja je savršena brzopotezna društvena igra koja može da se odigra u vreme pauze za ručak ili u vreme školskog odmora. Veoma zabavna porodična igra.
Cilj igre je da se što pre oslobodite svih karata gde je brzina i zapažanje od presudnog značaja. Pre početka se samo dogovorite kako će te odigrati partiju. Da li će te igrati na boju ili na reč.

Kako se igra?

Rasporedite sve karte podjednako svim igračima. Igrač može držati 3 karte u rukama dok je ostatak pored njih na gomili tako da svako ima svoju gomilu.. Na svakoj kartici je napisana boja, koja se može napisati u nekoliko različitih boja. Igrač će jednu po jednu staviti na sto, ali budite oprezni, neophodno je da se Vaša karta podudara sa kartom na vrhu ili po zadatoj reči ili po boji. Na kraju svog poteza igrač izvlači drugu kartu iz svoje gomile tako da u ruci uvek ima 3 karte. U slučaju da ima više od 3 karte, onda ne izvlači sledeću. Prvi igrač koji uspe da se oslobodi svih karata je pobednik.

Karakteristike:
Uzrast: +5 godina,
Broj igrača: od 2 pa na više,
Vreme trajanja: 10 minuta,
Ukupno 110 kartica,
Jezik: Engleski,
Zemlja porekla: Belgija.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=0zfaLYQnYxM" align="center"][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Color Addict“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.