Central Perk Kapućino Šolja

Central Perk Kapućino Šolja (samo to slovo Ć u kapućino čitajte što je mekše moguće) zauzima centralno mesto, na glavnom stolu najčuvenijeg kafe bara iz koje piju svi glavni likovi serije Prijatelji.

1.399,00 рсд

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Central Perk Kapućino Šolja (samo to slovo Ć u kapućino čitajte što je mekše moguće) zauzima centralno mesto, na glavnom stolu najčuvenijeg kafe bara iz koje piju svi glavni likovi serije Prijatelji. Ova prijateljski naklonjena šolja ima zadatak da pruži savršen početak dana.
Višestruko nagrađivana serija Prijatelji (Friends) jedna je od najdražih TV serija svih vremena. Obožavaju ga i hardcore fanovi i kritičari, to je više od puke serije i sada je deo popularne kulture. Njujork kao mesto dešavanja, Prijatelji su pratili živote Rejčel, Monike, Fibi, Džoija, Čendlera i Rosa čitavu dekadu, tačnije od 1994. pa do 2004. Velika popularnost serije traje i dan danas, a pogotovu što je odnedavno dodata na Netfliks.

Karakteristike:
Central Perk šolja je zvanično licencirani proizvod,
Materijal: keramika,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Central Perk Kapućino Šolja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *