Početna » Proizvodi » Mozganje » Društvene Igre » Catan Istraživači i Gusari (SRP)

Catan Istraživači i Gusari (SRP)

5.000,00 рсд

Catan Istraživači i Gusari (SRP) je sledeća nova Katan (Catan) ekspanzija. Proširive vaše trgovačke i avanturističke vidike…

Šifra proizvoda: 0138 Kategorije: , , Oznake: , ,
 

Opis

Catan Istraživači i Gusari (SRP) je sledeća nova Katan (Catan) ekspanzija. Proširive vaše trgovačke i avanturističke vidike sa najnovijom ekspanzijom „Catan: Istraživači i Gusari“. Za igranje ove ekspanzije, neophodna je osnovna verzija igre Catan koju možete videti klikom na Katan.

U igri „Catan“ (ranije Settlers of Catan ), igrači pokušavaju da budu dominantna sila na ostrvu Catan izgradnjom naselja, gradova i puteve. Na svakom potezu kockice utvrđuju šta će se od resursa novo porizvoditi na ostrvu. Igrači prikuplja ova sredstva (kartice) drvo , pšenicu, cigle, ovce ili kamen – da izgrade svoje civilizacije i dođu do 10 poena i ostvare pobedu!

Šta to novo donosi?

„Katan: Istraživači i Gusari“ razlikuje se od osnovne igre u više od jednog pogleda. Umesto da u igri imaju samo jedno ostrvo na kojem igrači grade i takmiče se za resurse, prisutna su tri ostrva – ali pejzaž samo jednog od tih ostrva poznat je na početku igre. Igrači počinju na ovom ostrvu, zatim grade brodove i dovode doseljenike u igru, kako bi potom mogli putovati u nove krajeve. Kada brod završi kretanje na neistraženom teritoriju, ta pločica se otkriva i na njega se postavlja slučajno izvučeni čipov broj, pri čemu igrač zarađuje jedan resurs kao nagradu! (Broj nepoznatih pločica varira od 16 do 32, zavisno od scenarija.) Stanovnik i brod mogu se pretvoriti u lučko naselje od kojeg se mogu graditi putevi i novi brodovi da bi se omogućilo dalje istraživanje!

Igra Catan je na srpskom jeziku.

Karakteristike:
– 16 lučka naselja
– 36 posada
– 12 brodova
– 8 doseljenika
– 4 pirata
– 6 tokena piratskih pećina
– 6 izvidjača
– 24 vreće sa začinima
– 76 zlatnih novčića
– 6 zlatnih polja
– 6 heksagonih začina
– 12 heksagonih terenskih pločica
– 15 komada okvira
– 12 markera brojeva
– 3 karte misija
– 3 karte viktori poena
– 4 nove kartice troškova gradnje.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Catan Istraživači i Gusari (SRP)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *