Cast Puzzle Delta

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Delta

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-63 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Delta je glavolomka koja se rešava rastavljanjem i ponovnim stastavljanjem svih njenih delova. Nekada davno rešenja nisu ni postojala na društvenim mrežama ili video sajtovima, slično kao za rubikovu kocku. Nemojte odmah žuriti ka gledanju rešenja. Potrudite se ili ostavite da prenoći. Mnogo je lepši osećaj kada nešto uradite sami bez ičije pomoći. To Vam je kao mažioničarski trik. Kada vidite kako se izvodi tj.kada saznate kako se izvodi onda to više nije to.

Delta slagalica se formira spajanjem tri odvojena dela koja se spajaju jedan sa drugim ne bi li formirali deltu. Kreator je Kiju Vong, rođen u Hong Kongu, koji je kao inženjer radio na brojnim mozgalicama.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče našu kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 3 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Delta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *