Cable Guy Darth Vader A New Hope

Početak 5 Proizvod 5 Cable Guy Darth Vader A New Hope

4.200,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cable Guy Darth Vader A New Hope je zapravo ekskluzivna verzija držača telefona odnosno gejmpeda raznih igračkih konzola. Ako možete, nemojte obraćati pažnju na pun naziv ovog proizvoda. Koncentrišite se samo na ime heroja koji služi vas jer ipak ste vi gazda ovom heroju koji služi držeći telefon ili gejmped. Služi raširenih ruku, spreman da podrži sve Vaše predmete na isti način na koji podržava pravdu.

Vreme je da poželite dobrodošlicu Tamnoj strani u svoj dom koja će služiti vama tj.čuvanju vašeg telefona ili gejmpeda. Zasnovan na jednom od najzlobnijih i najomiljenijih likova iz franšize Ratovi zvezda, naš Darth Vader je naoružan svetlosnim mačem i spreman da napadne svakoga iz Alijanse pobunjenika ko želi da se dočepa vaših najdragocenijih stvari - od vašeg telefona do vašeg kontrolora, pa čak i vašeg svetlosnog mača. Samo zapamtite, ne „potcenjujete moć Sile“.

Karakteristike:
Brend Dizni Licencirani proizvod
Visina: oko 20 cm
Materijal: Plastika
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cable Guy Darth Vader A New Hope“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *