Početna » Proizvodi » Mozganje » Mozgalice i Glavolomke » Brainstring Advanced

Brainstring Advanced

2.000,00 рсд

Uvodna priča je ista kao i za originalni Brainstring (takođe u našoj ponudi) a koji ćemo mi iskopirati…ali samo uvodni deo jer zaslužuje svaku pohvalu čika Guido.Tvorac Brainstringa je Guido Lap…

Šifra proizvoda: 0426 Kategorije: , , , Oznake: ,
 

Opis

Uvodna priča je ista kao i za originalni Brainstring (takođe u našoj ponudi) a koji ćemo mi iskopirati…ali samo uvodni deo jer zaslužuje svaku pohvalu čika Guido:
Tvorac Brainstringa je Guido Lap. Sam razvoj trajao je 10 godina, počevši od 1992.godine…pod tim mislimo na vreme od ideje do realizacije i puštanja u prodaju, a ne u rešavanju problema. To bi bilo isuviše dosadno. Danas se Brainstring koristi u više od 40 zemalja, oduševljavajući ljude jednostavnošću i neiscrpnim mogućnostima. Dovoljno je samo da otkucate Advanced Brainstring u bilo kom pretrazivacu i videcete na milione stranica posvecene ovoj kockici.

A sada nastavak teksta. Ukoliko ste prevazišli teškoće originalnog Brainstringa onda je vreme za sledeći korak. Kao što ste naslutili uvek postoji nešto teže. Ovoga puta je to napredna varijanta Brainstringa tj.Brainstring Advanced.

Svrha je sledeća:
Neophodno je pomerati obojene čunjeve (dugmiće ki što ih postavljaju radnici kada farbaju pešački prelaz) od rupe do rupe i od jedne do druge strane, nazovimo je kocke (kažem samo da je tako nazovemo iako tako ne izgelda).
Cilj je da na svakoj površini tj.strani budu po dva čunja iste boje,
Zatim ako želite teže onda po tri čunja različite boje,
i treće po tri čunja iste boje na svakoj strani.

Napomena: Unutar kocke ne smeju se pojaviti nikakvi čvorovi. Svi kanapi su pod pravim uglom u odnosu na susedni i ne dodiruju se. Pogeldajte sliku na kutiji ili na sajtu za više informacija. A takođe bacite pogled i na sledeći link:
http://www.brainstring.com/html/framex.html

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Brend kocke

Meffert's

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Brainstring Advanced”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *