Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » Black Hudson

Black Hudson

1.599,00 дин.

Black Hudson su karte koje su nastale, lično za mene, u kompaniji koja pravi najlepša reljefasta pakovanja za karte, theory11. Kutija je napravljena…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Black Hudson su karte koje su nastale, lično za mene, u kompaniji koja pravi najlepša reljefasta pakovanja za karte, theory11 . Kutija je napravljena u kombinaciji sa crnom folijom obložena zlatnim detaljima. Međunarodni bestseler zasnovan na istorijskoj legendi: Hudsonove karte za igru. Mašine su plamtele. Oblak pare ispunio je vazduh. A onda – kao po magiji – jedan proizvod je izašao iz proizvodne trake: Hudsonove karte za igru.

Skovano na obali reke Hudson u Njujorku, Hudsonove karte za igru su inspirisane istorijskom fabrikom iz 1856. godine. To je bio vrhunac kvaliteta karata za igru.

Sa neprevaziđenim kvalitetom, savršenim dodirom, Hudsonove karte za igru bile su zlatni standard za poker igrače i porodične igre.
Theory11 su oživele Hudson legendu. Dizajn je zapanjujući, detaljan i bezvremenski – sa prilagođenim kecom pik, džokerom, dizajnom leđa i kutijom.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: SAD,
Zemlja porekla: SAD.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg
Brend karte

Therory11

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Black Hudson”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …