Bicycle Striper Špil

Bicycle Striper Špil je jedan od najkorisnijih špilova sa kojim možete izvesti na desetine trikova. Malo ćemo opisati čudesni strip špil. Ovaj špil po…

(2 recenzije korisnika)

1.299,00 рсд

Šifra proizvoda: 0155 Kategorije: , ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Bicycle Striper Špil je jedan od najkorisnijih špilova sa kojim možete izvesti na desetine trikova. Malo ćemo opisati čudesni strip špil. Ovaj špil poznat je i pod sledećim nazivima: Tapered špil, Wizard špil ili Biseauté špil. Omogućava izvođaču da na jednostavan način kontrolise lokaciju karte ili grupe karata u špilu. Čak i ako posmatrač karte promeša, izvođač može preseći određenu (izabranu) kartu. Takođe, moguće je i izvesti i više karata vraćenih na različite lokacije u špil, tako da uz pomoć par poteza vratiti ih na vrh ili dno istog.

Za razliku od nekih drugih trik-špilova, Bicycle Striper Špil je moguće dati posmatraču na kontrolu bez straha da će otkriti tajnu funkcionisanja istog. Na kraju da kažemo, da ovaj špil preporučujemo mnogim mađioničarskim setovima za početnike da zadive sve oko sebe.

Boja: crvena ili plava. Cena je za komad.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Komentari

2 reviews for Bicycle Striper Špil

 1. Petar

  Da li dolazi dubble back karta?

  • gedzet

   Zdravo Petre, mislim da ne dolazi double backer…ali nisam 100% siguran. Nisam otvarao nikada ovaj špil.

 2. Vukasin

  Da li uputstvo dolazi sa spilom

  • gedzet

   Ne dolazi. Nije ni potrebano jer ima na youtubu. Imamo striper sa upustvom ali nije brend bicycle. Cena tog je 799.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *