Bicycle Gaff Mix

Početak 5 Proizvod 5 Bicycle Gaff Mix
(2 recenzije korisnika)

699,00 RSD

Očisti
Šifra proizvoda: 0440-01 Kategorije: , Oznake: , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Bicycle Gaff Mix je špil na koji smo nekako smo ponosni. Želimo pre svega zahvaliti se našem stalnom kupcu na ovoj ideji...hvala ljudino! Drugo, želimo pohvaliti Bicycle Gaff Mix koji je specijalno iskombinovan po našem zahtevu. Hvala im na tome! Takođe nam je i ovo ime zvučalo nekako najlogičnije, Bicycle gaff Mix by Gadget 4 Gift, svi drugi su kopije.
Evo o čemu se radi. U špilu su iskombinovane 56 karte iz gaf dekova koje proizvodi USPCC kompanija (vlasnici Bicycle brenda). Od svakog špila preuzeto je 6 do 8 nasumičnih karata i spojeno u jedan špil. Tako da je svaki špil različit. Ni jedan špil nema istu kombinaciju karata. Jedino je važno da imate 56 karata.

Gaff karte kombinacija

Postoji 8 različitih kombinacija od kojih imate od svake po malo.
To su:
Leđa plava, leđa plava,
Leđa crvena, leđa crvena,
Leđa plava, leđa crvena,
Leđa blanko, lice,
Lice, lice,
Leđa blanko, Lice blanko,
Leđa crvena, lice blanko,
Leđa plava, lice blanko.

Cena je prava sitnica sobzirom da su u pitanju gaf karte. Gaf špilovi su skupi jer su karte pravljeni u zaista malim serijama i predstavljaju poseban proces i kombinaciju.

Napomene: Karte možete naručiti u plavoj ili crvenoj kutiji. Inače je sam sadržaj potpuno indentičan što se tiče broja karata.

Mala je verovatnoća da dobijete potpuno iste karte sa istim brojevima. Inače se može desiti da u nekom špilu uopšte nema npr.džokera dok u drugom imate dva. Ipak je najviše 15 karata po špilu koje mogu na sebi imati brojeve. Ostale karte nemaju brojeve nego predstavljaju kombinaciju poleđina, njihovih boja i blanko strana. Kao što smo rekli u pitanju je kombinacija 8 razlišitih gaf špilova.

Karakteristike:
Zemlja porekla: SAD,
Zemlja uvoza: EU.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

USPCC

Boja

Crvena, Plava

Komentari

2 reviews for Bicycle Gaff Mix

 1. Dorina Bogdanovic (potvrđen vlasnik)

  se dobija jedan spil obican I jedan za iluzije ili samo za iluzije?

  • gedzet

   Samo taj jedan gaff mix sa mesanim kartama.

 2. Vasilije Nikolic (potvrđen vlasnik)

  Karte mi jos uvek nisu stigle.Ima li nekih problema??

  • gedzet

   Za ovakve probleme, zamolio bih da nam pošaljete email na office@gadget4gift.com. Postoji više razloga ako niste dobili karte. Možda ih nismo ni poslali jer se niste javili na telefon, ili niste potvrdili putem emaila itd.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.