Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » Bicycle Gaff Mix

Bicycle Gaff Mix

699,00 дин.

Nekako smo ponosni na naš prvi špil karata. Želimo pre svega zahvaliti se našem stalnom kupcu na ovoj ideji…hvala ljudino! Drugo, želimo pohvaliti Bicycle Gaff Mix

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

Šifra proizvoda: 440-1 Kategorije: , Oznake: , ,
 

Opis

Nekako smo ponosni na naš prvi špil karata. Želimo pre svega zahvaliti se našem stalnom kupcu na ovoj ideji…hvala ljudino! Drugo, želimo pohvaliti Bicycle Gaff Mix koji je specijalno iskombinovan po našem zahtevu. Hvala im na tome! Takođe nam je i ovo ime zvučalo nekako najlogičnije, Bicycle gaff Mix by Gadget 4 Gift, svi drugi su kopije.
Evo o čemu se radi. U špilu su iskombinovane 56 karte iz gaf dekova koje proizvodi USPCC kompanija (vlasnici Bicycle brenda). Od svakog špila preuzeto je 6 do 8 nasumičnih karata i spojeno u jedan špil. Tako da je svaki špil različit. Ni jedan špil nema istu kombinaciju karata. Jedino je važno da imate 56 karata.

Gaff karte kombinacija

Postoji 8 različitih kombinacija od kojih imate od svake po malo.
To su:
Leđa plava, leđa plava,
Leđa crvena, leđa crvena,
Leđa plava, leđa crvena,
Leđa blanko, lice,
Lice, lice,
Leđa blanko, Lice blanko,
Leđa crvena, lice blanko,
Leđa plava, lice blanko.

Cena je prava sitnica sobzirom da su u pitanju gaf karte. Gaf špilovi su skupi jer su karte pravljeni u zaista malim serijama i predstavljaju poseban proces i kombinaciju.
Napomene: Karte možete naručiti u plavoj ili crvenoj kutiji. Inače je sam sadržaj potpuno indentičan što se tiče broja karata.
Mala je verovatnoća da dobijete potpuno iste karte sa istim brojevima. Inače se može desiti da u nekom špilu uopšte nema npr.džokera dok u drugom imate dva. Ipak je najviše 15 karata po špilu koje mogu na sebi imati brojeve. Ostale karte nemaju brojeve nego predstavljaju kombinaciju poleđina, njihovih boja i blanko strana. Kao što smo rekli u pitanju je kombinacija 8 razlišitih gaf špilova.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg
Brend karte

USPCC

2 recenzije za Bicycle Gaff Mix

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Vasilije Nikolic (proveren vlasnik)

  Karte mi jos uvek nisu stigle.Ima li nekih problema??

  • gedzet

   Za ovakve probleme, zamolio bih da nam pošaljete email na office@gadget4gift.com. Postoji više razloga ako niste dobili karte. Možda ih nismo ni poslali jer se niste javili na telefon, ili niste potvrdili putem emaila itd.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Dorina Bogdanovic (proveren vlasnik)

  se dobija jedan spil obican I jedan za iluzije ili samo za iluzije?

  • gedzet

   Samo taj jedan gaff mix sa mesanim kartama.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *