Bicycle Gaff BlankBack/StandFace

Pažljivo čitajte naslov proizvoda ili nastavak ove rečenice leđa prazna a faca standardna, što u prevodu znači da je poleđina bela, a na drugoj standa…

699,00 рсд

Šifra proizvoda: Karte Kategorije: , , Oznake: ,

Pažljivo čitajte naslov proizvoda ili nastavak ove rečenice leđa prazna a faca standardna, što u prevodu znači da je poleđina bela, a na drugoj standardni tj.normalan izgled Bicycle Standard karte. Nemojte žuriti sa čitanjem dobro rastumačite. Ako se pitate čemu služi, ni tu vas mučiti nećemo...za trikove.

Standardne karte poker veličine. Bicycle karte su preporučene kako za trikove tako i za bilo koju igru od strane svih profesionalaca bilo da su poker igrači ili mađioničari. Jedan or razloga što ih obožavaju profesionalci su kako njihov kvalitet, tako i izgled. Bilo prednje strane a posebno sa leđne. Mnogi drugi proizvođači upravo oponašaju i kopiraju njihov izgled te ste u stanju izvesti trikove i sa drugim kartama.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

USPCC

2 reviews for Bicycle Gaff BlankBack/StandFace

 1. Marko

  Hoćete li nabavljati double face .. Znam da ste ga nekada imali, šteta da od gaff špilova imate sve tog koji je jako koristan

 2. ?

  Da li su ovo ove karte sa ovog videa??
  https://www.youtube.com/watch?v=t-NAi9BMqjk

  • gedzet

   To na klipu je bicycle rider back. A ovaj proizvod je bicycle gaff…ceo spil sa praznom poledjinom i standardnim nalicjem.
   Potrazi standard kod nas.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

(2 recenzije korisnika)