Početna » Proizvodi » Gedžeti » Svetleći Gedžeti » Batman Svetlo

Batman Svetlo

1.999,00 рсд

Batman svetlo za ljubitelje heroja čoveka šišmiša, inače jednog od najpopularnijih superheroja današnjice. Svakako je pored Supermena najpopularniji…

 

Opis

Batman svetlo za ljubitelje heroja čoveka šišmiša, inače jednog od najpopularnijih superheroja današnjice. Svakako je pored Supermena najpopularniji superheroj strip kompanije DC Comics. Bez maske tj.u normali njegov alter-ego je Brus Vejn, multimilioner i jedan od vodećih ljudi grada Gotama u kojem su se sjatili najokoreliji negativci celog sveta.

Betmen svetlo omogućava ukrašavanje svake sobe čak i noću dok je glavno svetlo na odmoru. Osvetlite svoj ćošak sa omiljenim DC likom. Visine otkprilike 10 cm, napaja se preko 2 AAA baterije. Svetlo je dovoljne jačine da radi celu noć i ne budi korisnike sobe dok spavaju. On je tu da ih čuva i brani od mrklog mraka.

Prvi put DC Comics lansiraju detektivski strip u 1939. godini. Veoma brzo postaju prepoznatljivi i veoma popularni kod čitalaca stripova širom sveta. Supermen je najstariji i najpopularniji njihov superheroj u svetu. Tokom godina, DC Comics je stvorio još mnogo heroja, među kojima su i Batmen i Vonder Vumen, kao i popularne timove za borbu protiv kriminala, kao što su The Justice League i Suicide Skvod.
Batman Light je zvanično licenciran DC Comics proizvod, i predstavlja idealno rešenje za rođendane i božićne praznike.

Karakteristike:
Visina: oko 10 cm,
Napajanje: 2 AAA baterije.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Batman Svetlo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …