Arboretum (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Arboretum (SRP)

2.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0094 Kategorije: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Arboretum je pre svega igra na sprskom jeziku što mnogo olakšava učenje ove veoma zabavne strateške kartične igre. Ova društvena igra kombinuje nekoliko veoma popularnih mehanika kao što su skupljanje setova i taktičko rukovanje kartama u ruci.

Cilj igre

Cilj igre je da igrači prave svoj arboretum od karata drveća sa prelepim ilustracijama. Špil karata se sastoji od 10 vrsta drveća koje imaju vrednosti od 1 do 8.

Tokom poteza igrač nakon vučenja dve karte dodaje jednu kartu drveta u svoj arboretum konstruišući nizove rastućih brojeva, a zatim odbacuje jednu kartu na svoju posebnu gomilu. Pri vučenju karte na početku poteza igrači imaju opciju da uzmu i neku od odbačenih karata sa protivničkih gomila te je i za samo odbacivanje karata potrebno razmisljanje i dobro praćenje igre.

Nakon što se povuče poslednja karta iz zajedničkog špila od 80 karata igra se završava i ulazi se u krajnje bodovanje. U ovom momentu karte koje su igračima ostale u ruci postaju od jako velikog značaja. Za svaku vrstu drveta, samo igrač koji ima najveći zbir karata u ruci iste te vrste ostvaruje poene. Moguće je protivniku onemogućiti bodovanje njegovog velikog niza ako ste zadržali visoke karte tog tipa drveta.

Karakteristike:

  • Pravila su na srpskom jeziku,
  • Trajanje partije oko 30 minuta,
  • Broj igrača od 2 do 4,
  • Težina igre 2,16 od 5,
  • Igra nije tekstualno zavisna,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Arboretum (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *