Antistres Mozak

Početak 5 Proizvod 5 Antistres Mozak

600,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Antistres Mozak za uklanjanje stresa iz svooog mozga. Iskreno, da li je prošlo 10 minuta od kada ste došli, a negativna energija počinje da se prenosi na Vas? Da li je tvoj dečko/devojka/poslodavac/kreten već krenuo/la sa kritikama? A možda ste jednostavno naleteli na nekoga ko vas zaista iritira. Možda ste prolili kafu svuda po svojoj novoj odeći neposredno pre sastanka. Bez obzira na situaciju, život je pun stresa.

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko ovaj proizvod može biti od pomoći. Previše stresa nije dobro za kreativnost. Umesto toga, gnjetiče ovaj antistres mozak. Možda će vam ideje doći dok prenosite stres sa jednog mozga na drugi. Odmorite svoj um. Vaš um ne sme da doživljava stres. Pogodan je za gnječenje dok radite, gledate seriju ili film.

Napomena: Mozak nije za razvlačenje i agresivno stiskanje. Mozak je napunjen te Vas molimo da ga stiskate kao što biste stiskali, recimo Antistres Sisiće.

Karakteristike:

  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza:
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Antistres Mozak“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *