Alko Igra Pong

Alko Igra Pong je igra u kojoj igrači bacaju ping-pong lopticu sa jedne na drugu stranu stola sa jednim jedinim ciljem…

1.499,00 рсд

Alko Igra Pong je igra u kojoj igrači bacaju ping-pong lopticu sa jedne na drugu stranu stola sa jednim jedinim ciljem, a to je da ubace u lopticu u protivnikovu čašicu. Igra zahteva minimalno 2 igrača mada je preporučljivo zbog jetre da se igra u parovima. U našem setu dobijate čašice i loptice.
Neka opšta pravila.

Čaše se postavljaju na kraju stola obrazujući trougao. Svaka čašica treba da se napuni sa određenom vrstom žestine pri čemu vodite računa da je ne napunite do vrha, ipak loptica treba što manje da izbaci tečnosti prilikom ulaska u nju.Igrač koji prvi baca ping-pong lopticu gađa napunjene ćađice na drugoj strani stola. Ukoliko ubaci u čašu, protivnički igrač je dužan da popije pogođenu čašicu i da potom skloni tu čašu. Igrač koji je pogodio nastavlja da gađa, sve dok ne promaši. Kada promaši, na potezu je protivnik. Ukoliko se igra u parovima, igrači iz svake ekipe se neizmenično smenjuju kada dođu na red. Pobednik je ona ekipa koja ubaci ping-pong lopitice u sve čaše.

Postoji i druga varijanta a to je da se čaše u koje je protivnik ubacio ping-pong lopticu ne sklanjaju iz trougla, već da se sadržaj čaše popije i nakon toga se vraća prazna u trougao. U slučaju da protivnik ponovo ubaci lopticu u, sada praznu čašu, dužan je da popije iz svog trougla i da je vrati praznu na isto mesto.
Mali savet je da lopticu operete ili umočite u neku činiju sa vodom pre svakog bacanja, radi higijene.

Karakteristike:
Materijal: Staklene čašice 12 komada, kapaciteta 60 ml,
Zemlja uvoza: Nemačka,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Alko Igra Pong”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *