Početna » Proizvodi » Gedžeti » Multi Mini Alati » Alat Mali za Kuk

Alat Mali za Kuk

999,00 дин.

Za dame pink:
Vremenom će žene u sve većoj meri biti dominantniji pol, imati sve veća prava, uticaj, sposobnosti. Muškarci su sve nesposobniji, mamini…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

Šifra proizvoda: 0734 Kategorije: , , , ,
 

Opis

Za dame pink:
Vremenom će žene u sve većoj meri biti dominantniji pol, imati sve veća prava, uticaj, sposobnosti. Muškarci su sve nesposobniji, mamini razmaženi sinovi. Žene sve mogu da stignu, i na posao, i oko dece, i po kući i oko kuće… Industrija je shvatila da je neophodno početi praviti alate za žene. E pa mi smo prvi koji imamo alat koji je namenjen isključivo nežnijem polu, sa jačim sposobnostima od svakog muškarca! Svaka žena može sve, sa našim alatom Sve u 1. više nećete imati nikakvih prepreka u životu!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke, tj.o kuk sa kukom te ga je lako nositi i transportovati.

Za muškarce plavi:
Mi muškarci nesmemo da dozvolimo da nas žene potisnu! Moramo pokazati ko je glava kuće, ko kosi a ko vodu nosi..da konačno lupimo šakom od sto! Kakav je to muškarac bez čvrste alatke? Kakav je to muškarac koji ne zna da rukuje svojim alatom? Žene vole da osete da je čvrst, jak, fleksibilan, moćan, da lepo leži u ruci, da može da se prilagosi svakoj situaciji… i zato mi muškarci moramo da posedujemo alatku sa više mogućnosti. Stoga mi u našoj ponudi imamo alat Sve u 1. Da vam uvek bude pri ruci. Da ga pametno upotrebite kad zatreba, a da bude nevidljiv kad ne treba!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke te ga je lako nositi i transportovati.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

1 recenzija za Alat Mali za Kuk

  1. Miloš

    Sve ste lepo napisali, samo se niste setili da napišete ono što je najvažnije – šta ponuđeni alat nudi… Niti postoji jedna slika otvorenog alata… Svaka vam čast stvarno.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …