7 Wonders Duel (SRB)

7 Wonders Duel (SRB) je društvena igra na srpskom jeziku koja na mnogo načina podseća na velikog brata 7 Wonders…

3.000,00 рсд

Šifra proizvoda: 0313 Kategorije: , , Oznake: ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

7 Wonders Duel (SRB) je društvena igra na srpskom jeziku koja na mnogo načina podseća na velikog brata 7 Wonders gde igrači kroz tri doba stiču karte koje daju resurse ili napredak njihove vojske ili naučni napredak kako bi razvili civilizaciju i završili čuda.

Kako se igra?

Igra je namenjena za dva igrača. Igra se sastoji od kartica građevina i čuda, malene ploče na koju se postavljaju žetoni napretka dostupni za preuzimanje i istovremeno se može pratiti vojno napredovanje, te novca.
Igrač može uzeti kartu samo ako nije pokrivena s drugim kartama, pa je tajming važan kao bonus potezi koji vam dozvoljavaju momentalno uzimanje druge karte. Kao u originalnoj igri, svaka karta koju nabavite se može izgraditi, odbaciti za novce ili iskoristiti za konstruiranje čuda.

Svaki igrač počinje s četiri karte čuda, a konstrukcija čuda igraču nudi posebne sposobnosti. Samo sedam karata se može izgraditi, prema tome, jedan igrač će ostati uskraćen.

Igrači mogu kupiti resurse iz banke u bilo kojem trenutku, ili ih mogu steći karte za vreme igre koje ih snadbevaju sa resursima za buduće građevine. Kako stičete resurse, cena tih određenih resursa se povećava za vašeg suparnika, što predstavlja vašu dominaciju na tom području.

Igrač može pobediti u 7 Wonders Duel na jedan od tri načina. Svaki put kada nabavite vojnu kartu, napreduje marker vojske prema glavnom gradu vašeg suparnika, što vam daje bonus na određenim pozicijama. Ako dođete do glavnog grada suparnika, odmah pobeđujete u igri. Slično tome, ako bilo kojih šest od sedam različitih naučnih znakova, stičete naučnu dominaciju i odmah pobeđujete. Ako se ne desi ni jedna od tih situacija, onda pobeđuje igrač sa najviše bodova na kraju igre.

Karakteristike:
Jezik srpski,
Uzrast +10 godina,
Broj igrača 2,
Vreme trajanja +30 minuta.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „7 Wonders Duel (SRB)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *