Brisoguz Game Over Go to product page

Brisoguz Game Over
  • Tip: 049
  • Raspoloživost: Na lageru
499,00din

Brak, večno smatran, ne znači da je igra gotova (Game Over) nego naprotiv, igra tek počinje. Brak je sličan šahu. Unapred se misli i uvek treba biti par poteza ispred protivnika...doduše, ne bih se baš moglo reći protivnika ali ako posmatrate svog supružnika kao nekog ko će uvek stajati na putu vaših planova, i to sebičnih ako se supružnik pita, onda je on/ona i te kakav protivnik. Naime, kada želite u grad sa drušvom, morate to unapred najaviti, po mogućstvu i to nekoliko dana, pri tome imajte na umu da to napominjete svaki dan. Jer iznenadni potezi neće proći sem ukoliko ne želite svadju.

Kao što vidite, to se odnosi na sve poteze. Prema tome, slobodno možemo konstatovati da je brak ravan šahu. Mislite unapred, žrtvujte što vam je manje važno i bićete na dobitku.

Ovaj brisoguz zamenjuje 1000 reči kojima bi brak opisali mnogi ljudi, a posebno oni koji nisu očekivali da je brak, večna zajednica, toliko težak i naporan...prosto rečeno, ljudi iz bračne zajednice bi rekli...ma pos???rem ti se na brak. Pa evo i prilike da to uradite. Ako mislite da je za vas kasno ono bar možete ovaj papir pokloniti mladencima :-)

Napomena: Mi se izvinjavamo na ovakvom tekstu ali ako sprovedite anketu i sami se uverite. Nadamo se da je brak više od papira. Mi u redakciji još smo mladi, naivni i verujemo u ljubav.