Brisoguz Game Over

Brisoguz Game Over

Brisoguz Game Over

499,00din
  • Tip: 049
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Brak, večno smatran, ne znači da je igra gotova (Game Over) nego naprotiv, igra tek počinje. Brak je sličan šahu. Unapred se misli i uvek treba biti par poteza ispred protivnika...doduše, ne bih se baš moglo reći protivnika ali ako posmatrate svog supružnika kao nekog ko će uvek stajati na putu vaših planova, i to sebičnih ako se supružnik pita, onda je on/ona i te kakav protivnik. Naime, kada želite u grad sa drušvom, morate to unapred najaviti, po mogućstvu i to nekoliko dana, pri tome imajte na umu da to napominjete svaki dan. Jer iznenadni potezi neće proći sem ukoliko ne želite svadju.

Kao što vidite, to se odnosi na sve poteze. Prema tome, slobodno možemo konstatovati da je brak ravan šahu. Mislite unapred, žrtvujte što vam je manje važno i bićete na dobitku.

Ovaj brisoguz zamenjuje 1000 reči kojima bi brak opisali mnogi ljudi, a posebno oni koji nisu očekivali da je brak, večna zajednica, toliko težak i naporan...prosto rečeno, ljudi iz bračne zajednice bi rekli...ma pos???rem ti se na brak. Pa evo i prilike da to uradite. Ako mislite da je za vas kasno ono bar možete ovaj papir pokloniti mladencima :-)

Napomena: Mi se izvinjavamo na ovakvom tekstu ali ako sprovedite anketu i sami se uverite. Nadamo se da je brak više od papira. Mi u redakciji još smo mladi, naivni i verujemo u ljubav.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.