Alat Mali za Kuk

Alat Mali za Kuk

999,00din
  • Tip: 0734
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Za dame pink:
Vremenom će žene u sve većoj meri biti dominantniji pol, imati sve veća prava, uticaj, sposobnosti. Muškarci su sve nesposobniji, mamini razmaženi sinovi. Žene sve mogu da stignu, i na posao, i oko dece, i po kući i oko kuće... Industrija je shvatila da je neophodno početi praviti alate za žene. E pa mi smo prvi koji imamo alat koji je namenjen isključivo nežnijem polu, sa jačim sposobnostima od svakog muškarca! Svaka žena može sve, sa našim alatom Sve u 1. više nećete imati nikakvih prepreka u životu!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke, tj.o kuk sa kukom te ga je lako nositi i transportovati.

Za muškarce plavi:
Mi muškarci nesmemo da dozvolimo da nas žene potisnu! Moramo pokazati ko je glava kuće, ko kosi a ko vodu nosi..da konačno lupimo šakom od sto! Kakav je to muškarac bez čvrste alatke? Kakav je to muškarac koji ne zna da rukuje svojim alatom? Žene vole da osete da je čvrst, jak, fleksibilan, moćan, da lepo leži u ruci, da može da se prilagosi svakoj situaciji... i zato mi muškarci moramo da posedujemo alatku sa više mogućnosti. Stoga mi u našoj ponudi imamo alat Sve u 1. Da vam uvek bude pri ruci. Da ga pametno upotrebite kad zatreba, a da bude nevidljiv kad ne treba!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke te ga je lako nositi i transportovati.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.