Antistres Sisić Go to product page

  • Tip: Sexy
  • Raspoloživost: Na lageru
599,00din

Čovek se zapita koliko proizvoda namenismo antistresu. Pa šta da kažemo kada smo jedna od vodećih zemalja u ispijanju bensedina po glavi stanovnika. Mala zemlja ali i te kako stresna. Razlozi su brojni te smo nadaleko poznati po nervozi. Kako se priča širila sa kontinenta na kontinent, za nas su čuli i majanski Indijanci iz Gvatamale te su napravili ovu loptu namenjenu izlečenju pojave za koju nikada pre nisu čuli. S` mukom su im naši delegati objasnili o čemu se radi. Shvatili su tek kada smo pokazali slike naših poglavica koji vode ovu malu stresnu državu, te ih mi ne zovemo poglavice nego političari. Kada su ih ugledali prvo su nam dali otrov da ako njih ne ubijemo, sebi olakšamo muke...ali smo ih nekako ubedili da nije još dotle došlo...na šta su oni kolutali očima.
Majanski Indijanci iz Gvatemale uz tortilje, kukuruz i opuštenu atmosferu napraviše nam ove lopte za oslobađanje od političara tj. stresa. Mali antistres sisići težine su 180 grama čija je veličina oko 7cm. Što bi rekli, dobra dvojka. Cena je po komadu.
Napomena: ukoliko stres ne možete izlečiti ovim sisićem, u našoj ponudi imamo XL antisres siku. Više o tome kliknite na Antistres Sika.