Privezak Paracord

Privezak Paracord

Privezak Paracord

399,00din
  • Tip: 0768
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Privezak paracord tj.napravljen je od padobranskog sintetičkog kanapa koji je postao popularan tj.komercijalizovan nakon Drugog svetskog rata u kojem su ga koristili američki padobranci. Paracord je V+veoma fleksibilan, izdržljiv i jak kanap. Uglavnom se kupuje raspleten te ga sami ljudi avanturističkog duha ne rizikujući zaglavljivanje u prirodi i nepotrebnom preživljavanju formiraju u privezak ili narukvicu kako njima odgovara. Postoji mnogo različitih načina kako da od kanapa kreirate privezak.

Mi smo se odličili da prodajemo već sklopljene tj.formirane u privezak ili narukvicu u više različitih dezena.

Da navedemo da se paracord može koristiti izradu pojaseva, privezaka za noževe, priveske za ključeve itd. Koristi se takođe i za učvršćivanje šatora i opreme, prepravkama, potpaljivanju vatre drvo o drvo, podvezivanje povreda, vezice za obuću, kanapa za jedro, praćki, zamki, označavanja kretanja, vezivanje psa, ili pak nekog ulova, izdrada niti za lukove, popravak odeće itd.

Napomena: imamo privezak u više različitih boja: bela, plava, crna, siva, zelena, maskirna, crvena i mix plave, bele i crvene. Navedite prilikom popunjavanja narudžbine koju boju želite.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.