Paracord Narukvice Go to product page

  • Tip: 0768
  • Raspoloživost: Na lageru
299,00din

Paracord narukvice (parakord narukvice) su narukvice napravljene od padobranskog sintetičkog kanapa koji je postao popularan tj.komercijalizovan nakon Drugog svetskog rata u kojem su ga koristili američki padobranci. Paracord je V+veoma fleksibilan, izdržljiv i jak kanap. Uglavnom se kupuje raspleten te ga sami ljudi avanturističkog duha ne rizikujući zaglavljivanje u prirodi i nepotrebnom preživljavanju formiraju u narukvicu kako njima odgovara. Postoji mnogo različitih načina kako da od kanapa kreirate narukvicu.

Mi smo se odličili da prodajemo već sklopljene tj.formirane narukvice u više različitih dezena.

Da navedemo da se paracord može koristiti izradu pojaseva, privezaka za noževe, priveske za ključeve itd. Koristi se takođe i za učvršćivanje šatora i opreme, prepravkama, potpaljivanju vatre drvo o drvo, podvezivanje povreda, vezice za obuću, kanapa za jedro, praćki, zamki, označavanja kretanja, vezivanje psa, ili pak nekog ulova, izdrada niti za lukove, popravak odeće itd.

Napomena: imamo narukvicu u više različitih boja: bela, plava, crna, siva, zelena, maskirna, crvena i mix plave, bele i crvene. Navedite prilikom popunjavanja narudžbine koju boju želite.