Paracord Narukvice

Paracord Narukvice

299,00din
  • Tip: 0768
  • Raspoloživost: Na lageru

Prodajna mesta

Pogledajte adrese naših prodavnica klikom na: prodavnice.

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbine preko 3000 din.

Naručite i telefonom

Ukoliko se žurite možete pozvati ili poslati sms na 060.30.70.523.

Paracord narukvice (parakord narukvice) su narukvice napravljene od padobranskog sintetičkog kanapa koji je postao popularan tj.komercijalizovan nakon Drugog svetskog rata u kojem su ga koristili američki padobranci. Paracord je V+veoma fleksibilan, izdržljiv i jak kanap. Uglavnom se kupuje raspleten te ga sami ljudi avanturističkog duha ne rizikujući zaglavljivanje u prirodi i nepotrebnom preživljavanju formiraju u narukvicu kako njima odgovara. Postoji mnogo različitih načina kako da od kanapa kreirate narukvicu.

Mi smo se odličili da prodajemo već sklopljene tj.formirane narukvice u više različitih dezena.

Da navedemo da se paracord može koristiti izradu pojaseva, privezaka za noževe, priveske za ključeve itd. Koristi se takođe i za učvršćivanje šatora i opreme, prepravkama, potpaljivanju vatre drvo o drvo, podvezivanje povreda, vezice za obuću, kanapa za jedro, praćki, zamki, označavanja kretanja, vezivanje psa, ili pak nekog ulova, izdrada niti za lukove, popravak odeće itd.

Napomena: imamo narukvicu u više različitih boja: bela, plava, crna, siva, zelena, maskirna, crvena i mix plave, bele i crvene. Navedite prilikom popunjavanja narudžbine koju boju želite.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
  • Loše
  • Dobro

PRODAJNA MESTA

Novi Beograd

YUBC, Bul.Mihaila Pupina 10e/lok.10. (nisko prizemlje). Tel: 060.30.70.523

Beograd Stari Grad

Skadarska 10, Stari Grad. Tel: 060.30.70.524.

Beograd Žarkovo

Trgovačka bb, TC Mondo/lok 27, Žarkovo. Tel: 060.30.70.526

Niš

Trg Kralja Milana bb, Lokal 42/2, (stari podzemni prolaz). Tel: 060.30.70.520

Novi Sad

TC Bazar, Bul. Mihajla Pupina 1., lok. 2.9 (2.sprat). Tel: 060.30.70.514

Naručivanje

Lično preuzimanje

U našim maloprodajama

Telefonom

060.30.70.523

SMS

060.30.70.523

Internet veb sajt

Poručite preko našeg vebsajta a dostava je pouzećem.

O nama

Gadget 4 Gift je sinonim za kreativne, urbane, jedinstvene i neobične poklone. Ukoliko želite podariti poklon koji je originalan i drugačiji, posetite naš sajt ili slobodno dođite u našu prodavnicu i postanite deo naše kreativne družine. Naši pokloni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i stare i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu. Postojimo još od 2007.godine i od tada širimo osmehe i nudimo kreativna rešenja. Više info: O nama.

Veleprodaja

Dok drugi nude proizvode mi pružamo kreativna rešenja. Ukoliko su Vam su neki proizvodi privukli pažnju, slobodno nam se obratite i kažite svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih i ispunimo. Uštedite vreme tražeći originalnost. Ne tražite dalje jer mi se trudimo uvek biti prvi i jedinstveni. Takođe smo i zastupnici nekoliko robnih marki koje možete pronaći u našoj ponudi.
Više info: Veleprodaja.