Alat Mali za Kuk Go to product page

  • Tip: 0734
  • Raspoloživost: Na lageru
999,00din

Za dame pink:
Vremenom će žene u sve većoj meri biti dominantniji pol, imati sve veća prava, uticaj, sposobnosti. Muškarci su sve nesposobniji, mamini razmaženi sinovi. Žene sve mogu da stignu, i na posao, i oko dece, i po kući i oko kuće... Industrija je shvatila da je neophodno početi praviti alate za žene. E pa mi smo prvi koji imamo alat koji je namenjen isključivo nežnijem polu, sa jačim sposobnostima od svakog muškarca! Svaka žena može sve, sa našim alatom Sve u 1. više nećete imati nikakvih prepreka u životu!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke, tj.o kuk sa kukom te ga je lako nositi i transportovati.

Za muškarce plavi:
Mi muškarci nesmemo da dozvolimo da nas žene potisnu! Moramo pokazati ko je glava kuće, ko kosi a ko vodu nosi..da konačno lupimo šakom od sto! Kakav je to muškarac bez čvrste alatke? Kakav je to muškarac koji ne zna da rukuje svojim alatom? Žene vole da osete da je čvrst, jak, fleksibilan, moćan, da lepo leži u ruci, da može da se prilagosi svakoj situaciji... i zato mi muškarci moramo da posedujemo alatku sa više mogućnosti. Stoga mi u našoj ponudi imamo alat Sve u 1. Da vam uvek bude pri ruci. Da ga pametno upotrebite kad zatreba, a da bude nevidljiv kad ne treba!

Prednost ovog mini alata je taj što se može zalačiti za radničke farmerke te ga je lako nositi i transportovati.