Striper Špil Go to product page

  • Tip: 0080
  • Raspoloživost: Na lageru
799,00din

Ovo je jedan od najkorisnijih špilova sa kojim možete izvesti na desetine trikova. Upustvo dolazi u pakovanju ali samo sa jednim delom trikova koje možete izvesti, jer zaista ih ima mnogo. Napominjemo da za neke trikove nije potrebno iskustvo, dok za neke jeste. Takođe ako se ovaj špil nađe u rukama profesionalca...zaista čudesno.
Zamislite da možete ukloniti sve kečeve odjednom. Da pronađete jednu kartu odmah u bilo kom delu špila. Da se odabrana karta nađe iznenada u vašem džepu. Magično razdvojite crvene i crne karte...itd.

Malo ćemo opisati čudesni strip špil. Ovaj špil poznat je i pod sledećim nazivima: Tapered špil, Wizard špil ili Biseauté špil. Omogućava izvođaču da na jednostavan način kontrolise lokaciju karte ili grupe karata u špilu. Čak i ako posmatrač karte promeša, izvođač može preseći određenu (izabranu) kartu. Takođe, moguće je i izvesti i više karata vraćenih na različite lokacije u špil, tako da uz pomoć par poteza vratiti ih na vrh ili dno istog.

Za razliku od nekih drugih trik-špilova, Stripper je moguće dati posmatraču na kontrolu bez straha da će otkriti tajnu funkcionisanja istog. Na kraju da kažemo, da ovaj špil preporučujemo mnogim mađioničarskim setovima za početnike da zadive sve oko sebe.