Bicycle Gaff Mix Go to product page

  • Tip: Karte
  • Raspoloživost: Na lageru
699,00din

Nekako smo ponosni na naš prvi špil karata. Želimo pre svega zahvaliti se našem stalnom kupcu na ovoj ideji...hvala ljudino! Drugo, želimo pohvaliti Bicycle Gaff Mix-om koji je specijalno iskombinovan po našem zahtevu od kompanije USPCC. Hvala im na tome! Takođe nam je i ovo ime zvučalo nekako najlogičnije, Bicycle gaff Mix by Gadget 4 Gift.

Evo o čemu se radi. U špilu su iskombinovane 56 karte iz osam gaf dekova koje proizvodi USPCC kompanija (vlasnici Bicycle brenda). Od svakog špila preuzeto je 6 do 8 nasumičnih karata i spojeno u jedan špil. Tako da je svaki špil različit. Ni jedan špil nema istu kombinaciju karata. Jedino je važno da imate 56 karata. 

Špilovi su formirani od sledećih kombinacija:
Sa jedne strane brojevi a sa druge blanko pozadina
Sa obe strane brojevi
Sa obe strane crvena poleđina
Sa obe strane plava poleđina
Sa jedne strane blanko a sa druge crvena poleđina
Sa jedne strane blanko a sa druge strane plava poleđina
Sa jedne strane plava a sa druge crvena poleđina
Blanko sa obe strane. Ovaj gaf špil ima gaff karte koje do sada nismo imali u ponudi. A to su karte koje su blanko sa obe strane. 

Cena je prava sitnica sobzirom da su u pitanju gaf karte. Gaf špilovi su skupi jer su karte pravljeni u zaista malim serijama i predstavljaju poseban proces i kombinaciju.

Napomene: 
Karte možete naručiti u plavoj ili crvenoj kutiji. Inače je sam sadržaj potpuno indentičan.
Mala je verovatnoća da dobijete potpuno iste karte sa istim brojevima. Inače se može desiti da u nekom špilu uopšte nema npr.džokera dok u drugom imate dva. Ipak je najviše 15 karata po špilu koje mogu na sebi imati brojeve. Ostale karte nemaju brojeve nego predstavljaju kombinaciju poleđina, njihovih boja i blanko strana. Kao što smo rekli u pitanju je kombinacija 8 razlišitih gaf špilova.